Huobi lanceert Bitcoin-opties, VP Bodes Positief Nieuws voor Huobi Token [HT]

De handel in opties, zoals de naam al suggereert, biedt een optie, in plaats van een verplichting om de onderliggende waarde te kopen of te verkopen (call of put) tegen een specifieke prijs en tijd in de toekomst. De verkopers/schrijvers van de opties rekenen hiervoor een premie aan.

De handel in opties wordt vaker door institutionele entiteiten dan door particuliere handelaars beoefend. Het helpt dus om het evenwicht tussen de twee klassen van handelaren te bewaren. Momenteel bieden Deribit, CME, Binance, Okex, LedgerX en Bakkt bitcoin-opties aan.

Huobi staat consequent in de top drie als het gaat om het volume en de open interesse van Bitcoin Loophole -futures (perpetual swaps), met BitMEX en Okex als koploper. Okex lanceerde in december 2019 optiecontracten. Sindsdien heeft het echter slechts een klein percentage weten te veroveren, met Deribit en CME als koplopers op de optiemarkt.

Huobi Token [HT] Updates

Gisteren rapporteerden we over de waarschijnlijke beursnotering van Coinbase in de nabije toekomst. De meeste van de andere top-cryptobeurzen zoals Binance, Okex, Huobi en Bitfinex hadden er al eerder voor gekozen om hun interesse in de beurs te verkopen via een crypto-token.

Huobi Munten (HT) worden rond het midden van elke maand w.r.t. tot de beurswinsten verbrand. De vermindering van het aanbod van de munten werkt als een bullish katalysator.

Ciara Sun, Head of Global Business and Markets en Vice President Huobi Global tweeted,

We zullen binnenkort Huobi Options lanceren en de inkomsten zullen worden opgenomen in de maandelijkse HT-verbranding. Het bouwen van een ecosysteem om terug te geven aan onze gemeenschap!

De vergelijkende jaar-op-jaar stijging van de beursmunten is het hoogst op OKB met ongeveer 50% winst, gevolgd door HT en LEO rond 18%. De 70% muntverbranding in februari was een van de prijsbepalende factoren voor de stierenrennen in februari 2020.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert