September 10

Binance krasjer midlertidig på grunn av gatewayproblem

Ledende kryptobørs Binance krasjet i rundt en time.

Bruddet var tilsynelatende forårsaket av et portproblem.

Binance-sjef CZ planlegger å løse problemet mer detaljert senere

Kryptoindustriens ledende børs Bitcoin Era gikk midlertidig ned torsdag. I rundt en time var det ikke mulig å få tilgang til plattformen via en nettleser eller mobilapplikasjonen.

Dette forårsaket mild panikk blant kryptoinvestorer, selv om mange bemerket at dette ikke var den første forekomsten.

Binance var rask med å svare og ga ut en uttalelse som lyder:

Kryptogiganten hadde også tilgangsproblemer da bitcoinprisen sank nylig. På den tiden, etter det kraftige BTC-fallet, var det påstander om at krasjet bidro til reduksjonen, et problem som naturlig nok forårsaket en mini-panikk blant investorer.

Mer enn noen få Twitter-brukere benyttet det som en mulighet til å kritisere utvekslingen over opplevde ledelsesproblemer og manglende evne til å håndtere betydelige BTC-prisbevegelser.

Binance er imidlertid ikke alene om å lide tekniske utfordringer. 2. september kunngjorde den populære amerikanske meglerplattformen Coinbase at sendetjenesten for ulike kryptovalutaer hadde gått ned.

Når det gjelder grunnleggeren og administrerende direktøren i Binance, var Changpeng Zhao (CZ) rask til å svare på dette spesielle utfallet. I løpet av en time tvitret han at problemet var et „Gateway-problem, teamet er på det,“ og at „problemet er løst. Nettstedet skal være tilbake til det normale. ”

Han angav også planer om å ta opp saken nærmere senere på dagen. Denne artikkelen vil bli oppdatert etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig.
Veröffentlicht10. September 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin