September 11

Nyt on 17000 Bitcoin-miljonääriä

Bitcoin on yksi kaikkien aikojen kannattavimmista rahoitusvälineistä, mutta sen seuraaminen, kuinka moni rikastui siitä, on haastavaa.

Jos oletetaan, että yksi osoite = yksi omistaja, nykyään on lähes 17000 Bitcoin-miljonääriä.
Hieman yli 0,1% Bitcoinin käyttäjistä on BTC-miljonäärejä verrattuna 9% aikuisiin amerikkalaisiin (Yhdysvaltain dollaria kohti).

Lyhyellä elinaikallaan Bitcoin Code hinta on noussut alle sentistä lähes 20 000 dollariin vuonna 2017. Ei ole yllättävää, että se on tehnyt joistakin ihmisistä rikkaita matkan varrella; mikä ei ole niin selkeää, on kuinka moni onnekas henkilö osui jättipottiin.

Uutiset Twitterissä

Hanki huipputarinoita, kun ne hajoavat ja liittyvät keskusteluun seuraamalla meitä Twitterissä

Yksi yksinkertaisimmista tavoista tarkistaa on tarkastella Bitcoin- miljonäärien määrää; toisin sanoen kuka tahansa, jolla on vähintään miljoonan dollarin arvoinen kryptovaluutta .

Vaikka termiä on heitetty melkein niin kauan kuin Bitcoin on ollut olemassa, on vaikea antaa tarkkaa lukua siitä, kuinka monta Bitcoin-miljonääriä on kerralla. Mutta me tiedämme tämän.

Bitcoin-miljonäärin määritteleminen

Koska Bitcoinilla on julkinen pääkirja , Bitcoin-miljonäärien määrän naulaamisen pitäisi olla yksinkertainen asia tarkistaa yli miljoonan dollarin arvoisen BTC: n sisältävien Bitcoin-osoitteiden määrä. Bitcoinin nykyisellä hinnalla 10 310 dollaria (11. syyskuuta 2020 alkaen) tämä tarkoittaa, että ketään, joka omistaa vähintään 97 BTC: tä (tai sitä ympäröivää), voidaan pitää Bitcoinin miljonäärinä.

Buy Bitcoin Worldwide -sivuston tietojen mukaan Bitcoinin 60 päivän keskimääräinen päivittäinen volatiliteetti on 2,39%. Tämä tarkoittaa, että keskimäärin Bitcoinin hinta on vaihdellut 2,39% joka päivä kahden viimeisen kuukauden aikana. Tämä volatiliteetti voi vaikuttaa siihen, kuinka monta Bitcoin-miljonääriä on, joko nostamalla tai laskemalla kelpoisuuden edellyttämää kynnystä.

Vastaavasti jaettujen lompakoiden (esim. Keskusten ja säilyttäjien), determinististen lompakoiden ja monen allekirjoituksen lompakoiden lukumäärän vuoksi yksinkertaisesti olettaen, että 1 osoite = 1 haltija voi olla hieman harhaanjohtava.

Voimme sanoa, että mikä tahansa osoite, joka sisältää yli ~ 97 BTC, on joko Bitcoin-miljonääri tai yritys, joka hallitsee yli miljoona dollaria käyttäjien varoja – suurimmaksi osaksi.

Joten kuinka monta Bitcoin-miljonääriä on?

BitInfoChartsin tietojen mukaan tällä hetkellä on 17005 Bitcoin-osoitetta, joiden saldo on vähintään miljoona dollaria. Koska tuntemattomalla määrällä Bitcoinin haltijoita voi olla useita osoitteita, joiden summa on yli miljoona dollaria, kun taas useat osoitteet, jotka sisältävät yli miljoona dollaria BTC: ssä, voivat olla saman henkilön omistuksessa, on parasta pitää tätä lukua karkea arvio.
Veröffentlicht11. September 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin