„Shortsit ovat kuolleet“ – Miksi Dan Tapiero odottaa massiivista Bitcoin-pulaa

Dan Tapiero uskoo, että Bitcoinilla saattaa olla pulaa, jos institutionaalinen kysyntä BTC: lle kasvaa edelleen.

Viime kuukausina Bitcoinin (BTC) institutionaalinen kysyntä on lisääntynyt huomattavasti useiden korkean profiilin investointien jälkeen. Ajan myötä varainhoitaja ja 10T Holdingsin perustaja Dan Tapiero uskoo, että tämä voi johtaa ongelmalliseen puutteeseen BTC: ssä.

Square-, MicroStrategy- ja Stone Ridge -sijoitusten ohella Bitcoin-virtaukset harmaasävyiseen Bitcoin Trustiin ovat kasvaneet.

Institutionaalisten investointien nopean kasvun perusteella Tapiero varoittaa, että lyhyeksi myyjät saattavat nähdä ongelmia tulevaisuudessa.

Institutionaaliset sijoittajat kiirehtivät Bitcoiniin

Vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä harmaasävyinen Bitcoin Trust kirjasi 1,05 miljardin dollarin sisäänvirran. Tämä merkitsi yrityksen ensimmäistä miljardin dollarin vuosineljännestä ja tuo esiin myös ennätyksellisen korkean institutionaalisen kysynnän. Yrityksen neljännesvuosiraportti kuuluu:

„Harmaasävy kirjasi kaikkien aikojen suurimmat neljännesvuosittaiset tulonsa, yli miljardi dollaria kolmannella vuosineljänneksellä, mikä teki siitä kolmannen peräkkäisen ennätyksellisen vuosineljänneksen. Harmaasävytuoteperheeseen tehdyt vuotuiset investoinnit ovat ylittäneet 2,4 miljardia dollaria, mikä on yli kaksinkertainen 1,2 miljardin dollarin kumulatiivinen tuotto tuotteisiin vuosina 2013-2019. „

Grayscalen ennätyksellisen vuosineljänneksen ajoitus on huomionarvoista, koska se tulee useita kuukausia sen jälkeen, kun BTC: n hinta laski alle 3600 dollarin.

13. maaliskuuta Bitcoin laski 3600 dollaria sen jälkeen, kun miljardin dollarin arvoiset futuurisopimukset purettiin. BTC on toipunut tasaisesti siitä lähtien ja lopulta noussut yli 12 500 dollarin syyskuun alussa.

Institutionaalinen kysyntä Bitcoinille kasvoi nopeasti sen jälkeen, mitä nykyään kutsutaan yhdeksi Bitcoinin viime aikoina jyrkimmistä pudotuksista, mikä osoittaa instituutioiden näkevän pysyvän vallan.

Ottaen huomioon institutionaalisten sijoittajien harmaasävyjen jatkuvan kasvun Tapiero sanoi:

„Bitcoinin LÄPIPAINOT mahdollisia. Barry’s Greayscale Trust syö BTC: tä kuin huomenna ei olisi. Jos 77% kaikista uusista louhituista muuttuu 110%: ksi, se syttyy. Ei-kaivostyöntekijöiden tarjonta pidetään markkinoiden ulkopuolella puristuksissa. Shortsit ovat kuolleet. Hinta voi mennä mihin tahansa numeroon. “

Toimitusongelmat kohdistuvat puolittamisen jälkeiseen jaksoon

Spekulaatiot mahdollisesta tarjonnan kriisistä Bitcoinin ympärillä samaan aikaan puolittamisen jälkeisen jakson kanssa. Bitcoin kävi läpi kolmannen puolikkaansa 11. toukokuuta, ja historiallisesti halvaukset johtavat pitkittyneisiin härkäajoihin seuraavien kahden vuoden aikana.

Halvennuksilla on osoitettu olevan suora vaikutus BTC-hintaan, varsinkin pitkällä aikavälillä, kun jäljellä olevan BTC-tarjonnan markkinoille tuonti hidastuu.

Bitcoinin kiinteä tarjonta on 21 miljoonaa, ja kuten jokaisen puolittamisen yhteydessä, BTC-kaivostyöläisten määrä voi tuottaa laskuja. Siksi vähemmän BTC: tä on saatavilla markkinoilla neljän vuoden välein.

Vuonna 2016 Bitcoinilla kesti noin 15 kuukautta saavuttaa huippu toisen puolikkaan jälkeen. Jos noudatetaan samanlaista mallia, vuosi viimeisimmästä puolittamisesta olisi noin vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä.

Sattumalta nykyinen puolittamisen jälkeinen sykli täyttää ennennäkemättömän institutionaalisen kysynnän.