Bitcoin ziet een record van 100 dagen boven de $ 10K als een analist naar ‚parabolisch‘ 2021 kijkt

Een nieuw record voor BTC-prijsactie op de verkiezingsdag van de VS betekent dat $ 100.000 nu een prijsdoel zou kunnen vormen, suggereren historische gegevens.

Bitcoin ( BTC ) heeft officieel een nieuw record verslagen, aangezien BTC / USD 100 dagen lang boven de $ 10.000 handelt, en daarna zouden grote winsten moeten komen.

Toen de stemming bij de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten op 3 november eindigde, zag Bitcoin een mijlpaal op zich: 100 dagen achter elkaar handelen in vijf cijfers.

Bitcoin ziet een recordrek boven de $ 10.000

De prestatie is niet alleen indrukwekkend als een record voor prijzen van meer dan $ 10.000. Volgens eerdere gegevens stijgt BTC / USD zodra Bitcoin 100 dagen boven deze significante prijsniveaus handelt snel met een orde van grootte.

Zoals CoinTelegraph vorige week meldde , is de tijdsduur afhankelijk van het betrokken prijsniveau, maar het resultaat was hetzelfde: grote winsten.

Kwantitatieve analist PlanB voegde kracht toe aan het argument dat Bitcoin in de toekomst hoger blijft en merkte op dat het ongeteste 200 weken durende voortschrijdend gemiddelde van de grootste cryptocurrency nu voor het eerst $ 7.000 overschrijdt.

Mochten historische patronen zich herhalen, dan zou Bitcoin nu meer kunnen winnen ten opzichte van de 200 WMA naarmate het dichter bij de volgende halvering van de bloksubsidie ​​in 2024 komt.

Strateeg ogen „parabolisch“ 2021

Over het onderwerp van herhaling van de geschiedenis: Bitcoin zou volgend jaar „parabolisch“ kunnen worden als het zijn gedrag volgt na eerdere halveringen, heeft een bekende analist voorspeld.

In een tweet op 4 november werd Mike McGlone, senior commodity-strateeg bij Bloomberg Intelligence, de laatste figuur die suggereerde dat volgend jaar hyper-bullish zou worden voor BTC.

De reden, zei hij, is een simpel evenwicht tussen vraag en aanbod: het aanbod van Bitcoin is bij de laatste halvering in mei afgenomen, terwijl de vraag van kopers naar nieuwe munten alleen maar toeneemt.

Servicevoorwaarden en privacybeleid

„Bitcoin kan een parabolische 2021 ondergaan, zoals in 2013 en 2017, als eerdere patronen weer uitkomen“, schreef hij.

„Nieuwe hoogtepunten zijn een volgende potentiële iteratie en kunnen slechts een kwestie van tijd zijn, tenzij iets wat we niet voorzien de trend van grotere acceptatie en vraag versus beperkt aanbod in de weg zit.“